Overslaan en naar de inhoud gaan

Ajax stak stokje voor tussentijds vertrek Perr Schuurs

Geplaatst opdonderdag 13 februari 2020 - 17:32

Perr Schuurs had de afgelopen transferperiode op huurbasis kunnen vertrekken bij Ajax, maar de Amsterdammers wilden de 20-jarige verdediger uit Nieuwstadt niet laten gaan.

Volgens Schuurs was een vertrek uit de Johan Cruijff Arena onbespreekbaar voor Ajax, zo zegt hij in de VI.

Dicht tegen basis
"Er waren mooie eredivisieclubs en zelfs clubs uit het buitenland", zegt de oud-Fortunees. "Welke? Dat kan ik niet zeggen, maar er zaten echt mooie clubs tussen." Het streelde Schuurs zijn ego dan ook dat de regerend landskampioen hem niet wilde verhuren. "Ik voel namelijk dat ik heel dicht tegen de basis aan zit. Dat merk ik door gesprekken en de trainingen. Ajax heeft vertrouwen in me en het zegt ook iets dat er genoeg clubs interesse in mij hebben."

Goede weg
Volgens Schuurs is dat een bevestiging dat hij op de goede weg is. "Ik heb me dit seizoen bewezen in de wedstrijden dat het moest. Door de blessure van Joël Veltman kan dit zomaar het moment zijn dat ik er moet staan", zegt hij tegen het voetbalweekblad. "Dat is dé kans die ik dan moet pakken."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen