Overslaan en naar de inhoud gaan

Ajax-coryfee en MVV-speler Barry Hulshoff overleden

Geplaatst opmaandag 17 februari 2020 - 17:40

Oud-Ajacied en MVV-speler Barry Hulshoff is op 73-jarige leeftijd overleden.

Dat meldt Ajax maandag.

Eijsden
Hulshoff verruilde Ajax in 1977 voor MVV. Hij speelde 53 wedstrijden voor de Maastrichtse club. Ook bouwde hij een huis in Eijsden voordat hij in 1979 zijn profcarrière afsloot. Eind jaren tachtig was hij hoofdtrainer van Ajax. Vervolgens trainde hij meerdere Belgische clubs. Verder was hij een tijd technisch manager bij Fortuna Sittard, en commercieel manager bij MVV.

Ziekbed
De verdediger uit Deventer was een steunpilaar in het gouden Ajax dat begin jaren zeventig de voetbalwereld veroverde. Hulshoff speelde 385 officiële wedstrijden in Ajax 1. Hij overleed zondag na een kort ziekbed.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen