Overslaan en naar de inhoud gaan

Ajax-beul Bryan Smeets slaat weer toe tegen Amsterdammers

Geplaatst opzaterdag 16 maart 2019 - 11:55

Bryan Smeets heeft vrijdagavond tegen Jong Ajax mogelijk het doelpunt van het jaar gemaakt.

De Maastrichtenaar, die op de loonlijst staat bij TOP Oss, liet Jong Ajax-keeper Dominik Kotarski kansloos met een schot vanaf de middenlijn.

Fraaie treffer
Smeets had zijn ploeg in de 72ste minuut op voorsprong geschoten. Een minuut later was het weer raak. De Maastrichtenaar zag dat Kotarski ver voor zijn doel stond en haalde de trekker over. Zijn loepzuivere schot zeilde over de keeper heen.

De Ossenaren wonnen uiteindelijk met 2-1 van de Amsterdammers.

Kans
Smeets zei na afloop voor de camera's van FOX Sports dat hij al een tijdje aan het loeren was op zijn kans. "Op een gegeven heb ik hem gewoon over hem heen gepeerd", zei Smeets. "Daarna had ik iets van: wat moet ik doen, waar moet ik juichen? Dat zijn de mooie momenten als voetballer."

Ajax-beul
De Maastrichtenaar was eerder ook al trefzeker tegen de godenzonen. In het seizoen 2015/2016 scoorde hij op de laatste speeldag namens De Graafschap tegen Ajax. Door zijn treffer grepen de Amsterdammers net naast het kampioenschap.

Lees ook: Ajax-beul Bryan Smeets ernstig bedreigd

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen