Overslaan en naar de inhoud gaan

Ajax beloont Schuurs met contractverlenging van 3 jaar

Geplaatst opvrijdag 15 januari 2021 - 15:06

Perr Schuurs heeft met zijn club Ajax een overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract. De nieuwe verbintenis met de centrale verdediger loopt tot en met 30 juni 2025.

De verlenging van zijn contract, dat nog liep tot 30 juni 2022, is voor Schuurs een beloning voor zijn ontwikkeling in het afgelopen jaar.

Niet naar Liverpool
Hij werd basisspeler in het hart van de verdediging en drong dit seizoen ook door tot de voorselectie van het Nederlands elftal. Zijn naam werd, wederom, in verband gebracht met de Engelse topclub Liverpool. Daar zou Schuurs de langdurig geblesseerde Virgil van Dijk moeten vervangen. Voor Schuurs op dit moment in zijn loopbaan geen optie, hij kiest voor een langer verblijf in Amsterdam.

Perr Schuurs protret

Loopbaan
De 21-jarige Schuurs maakte zijn debuut in de hoofdmacht van Ajax op 26 september 2018 in de bekerwedstrijd HVV Te Werve - Ajax (0-7). Hij speelde tot nu toe 43 officiële wedstrijden in het eerste elftal van Ajax, waarin hij twee doelpunten maakte. Daarvoor doorliep hij de opleiding van Fortuna Sittard en hij maakte daar ook zijn debuut in het betaalde voetbal.

Palmares
Met Ajax werd Schuurs in het seizoen 2018-2019 kampioen van Nederland en legde hij daarnaast bij de club beslag op de KNVB Beker. In 2019 won hij met Ajax de Johan Cruijff Schaal.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen