Perr Schuurs (22 okt 2020)

Schuurs en Linssen gepasseerd voor Klassieker

De Klassieker tussen Ajax en Feyenoord begint zondagmiddag zonder Limburgse inbreng.

schuurs2
Ajax beloont Schuurs met contractverlenging van 3 jaar

Perr Schuurs heeft met zijn club Ajax een overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract. De nieuwe verbintenis met de centrale verdediger loopt tot en met 30 juni 2025.

Perr Schuurs
Perr Schuurs is gelukkig in Amsterdam

Perr Schuurs uit Nieuwstadt kijkt, ondanks de uitschakeling in de Champions League, tevreden terug op de eerste seizoenshelft bij Ajax.

1204376
Danny Hoesen maakt transfer binnen Amerikaanse competitie

Voetballer Danny Hoesen speelt komend seizoen voor Austin FC. Door die overgang blijft de uit Heerlen afkomstige voetballer actief in de Major League Soccer.

Perr Schuurs (22 okt 2020)
Cruciaal Champions League-duel voor Schuurs en Ajax

Voor Ajax staat woensdag tegen Atalanta Bergamo overwintering in de Champions League op het spel. Verdediger Perr Schuurs uit Nieuwstadt lijkt daarbij een sleutelrol te gaan vervullen.

Perr Schuurs
Schuurs: 'Winnen van Atalanta en we overwinteren in CL'

Perr Schuurs baalde van de uitnederlaag van Ajax tegen Liverpool in de Champions League (1-0). Toch heeft de verdediger uit Nieuwstadt nog steeds goede hoop dat de Amsterdammers kunnen overwinteren in het miljoenenbal.

Ajax - Fortuna (31 okt 2020)
Fortuna ondanks snelle voorsprong onderuit tegen Ajax

Fortuna Sittard heeft niet kunnen stunten in de uitwedstrijd tegen Ajax. Ondanks een vroege voorsprong kwam de nummer laatste van de Eredivisie tekort: 5-2.

VVV Venlo ANP Foto Niet opnieuw gebruiken
Van London tot Buenos Aires: 0-13 gaat de wereld over

Internationale kranten en tv-zenders besteden aandacht aan de historische 0-13 nederlaag van VVV-Venlo tegen Ajax. Het doelpuntenrecord gaat de hele wereld over.

ANP-424369391
De Koning na monsternederlaag: er is niemand overleden

Trainer Hans de Koning probeerde alles in perspectief te plaatsen na de nederlaag van zijn VVV-Venlo tegen Ajax (0-13).

ANP-424366188
VVV afgeslacht door Ajax: 0-13 is grootste nederlaag ooit

VVV-Venlo heeft in eigen stadion de grootste nederlaag ooit geleden tegen Ajax. In De Koel werd het 0-13 voor de Amsterdammers. Halverwege de wedstrijd stond Ajax al met 0-4 voor.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV