Schuurs met Ajax opnieuw de Champions League in

Onder het toeziend oog van bankzitter Perr Schuurs heeft Ajax zich woensdagavond geplaatst voor het hoofdtoernooi van de Champions League.

Nederlaag VVV: 'Kunnen onszelf weinig verwijten'

Na een 1-4 verlies in eigen huis tegen Ajax blikt het VVV-kamp terug op de wedstrijd tegen de landskampioen. Verdediger Roel Janssen zegt dat het team zichzelf niks kan verwijten.

Ajax-aanvoerder hekelt kunstgras van VVV-Venlo

Er kon nauwelijks een glimlachje af bij Dusan Tadic na de eenvoudige uitzege van Ajax bij VVV-Venlo van 1-4.

VVV houdt lang stand tegen Ajax, maar verliest met 4-1

VVV Venlo heeft in eigen huis een stevige nederlaag geleden tegen Ajax.

Grote wisseltruc: aftrap VVV-Ajax toch om 18:30 uur

De competitiewedstrijd tussen VVV-Venlo en Ajax begint aanstaande zaterdag niet om 19:45 uur, maar om 18:30 uur.

Van Bommel zet PSV-deur open voor gestopte Sneijder

Recordinternational Wesley Sneijder (35) is wat Mark van Bommel betreft welkom bij PSV. De middenvelder maakte maandag bekend dat hij stopt als profvoetballer en volgens Van Bommel schuilt er een trainer in zijn voormalig ploeggenoot.

Basisklant Schuurs maakt Europees debuut voor Ajax

Perr Schuurs heeft van Ajax-coach Erik ten Hag een plek in de basisopstelling gekregen voor de Champions League-voorronde-wedstrijd tegen PAOK Saloniki, die eindigde in een 2-2 gelijkspel.

Perr Schuurs maakt indruk op Ajax-coach Ten Hag

De 19-jarige Perr Schuurs heeft indruk gemaakt op Ajax-trainer Erik ten Hag. De oefenmeester is zeer te spreken over de ontwikkeling van de verdediger uit Nieuwstadt.

Schuurs schuift bij Ajax op in numerieke pikorde

Ajacied Perr Schuurs (19) uit Nieuwstadt speelt dit seizoen met het nummer 2 op de rug.

Perr Schuurs
Schuurs: 'Voel meer bij JC-schaal dan kampioenschap'

Perr Schuurs mocht als Ajacied al de kampioensschaal en de KNVB-beker boven zijn hoofd houden. Toch hecht de jongeling uit Nieuwstadt meer waarde aan de Johan Cruijff Schaal, die zaterdag aan de prijzenkast werd toegevoegd.

Overzicht
Stem vanaf nu op De Lage Landenlijst
Uitgelicht
Wat is je favoriete Nederlandstalige liedje aller tijden?

Zaterdag 14 september staat L1 Radio de hele dag in het teken van De Lage Landenlijst, de top 100 van de beste Nederlandstalige nummers sinds 1945.

Je kunt stemmen op je favoriete nummers uit Vlaanderen en Nederland. Wat het populairste Nederlandstalige nummer is, ontdekken we op zaterdag 14 september. Stemmen kan tot en met vrijdag 13 september.

De insteek van De Lage Landenlijst luidt dit jaar: "We kennen elkaars klassiekers, maar kennen we ook de laatste nieuwe muziek van over de grens?".

Breng hier je stem uit op De Lage Landenlijst
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart