ANP-401026022

Tumultueus Champions League-debuut voor Schuurs: 4-4

Perr Schuurs heeft zijn eerste Champions League-minuten in de benen. De verdediger uit Nieuwstadt zal zijn debuut in het miljoenenbal niet snel vergeten: het werd dinsdagavond tussen Chelsea en Ajax 4-4.

Perr Schuurs
Perr Schuurs: 'Eigen ballenpomp mee bij Fortuna'

Met zijn overstap naar Ajax merkt Perr Schuurs de verschillen tussen zijn huidige club en Fortuna Sittard, zijn vorige werkgever. "Bij Fortuna konden we in de jeugd vaak niet trainen, omdat we niet genoeg ballen hadden."

Ajax - Fortuna Sittard (25 sep 2019)
Fortuna houdt één helft stand tegen Ajax: 5-0

Fortuna Sittard heeft in de Johan Cruijff Arena een stevige nederlaag geleden tegen Ajax. De landskampioen drukte de krachtsverhoudingen pas in de tweede helft in de score uit: 5-0.

Belangrijke week Van Bommel en Hendrix: 'Kijken ernaar uit'

De Limburgse vertegenwoordiging bij de hoofdmacht van PSV bestaat uit coach Mark van Bommel en Jorrit Hendrix. De twee krijgen in vier dagen tijd twee fraaie affiches voor de kiezen: donderdag in de Europa League tegen Sporting Lissabon en zondag in de Eredivisie tegen Ajax.

Schuurs met Ajax opnieuw de Champions League in

Onder het toeziend oog van bankzitter Perr Schuurs heeft Ajax zich woensdagavond geplaatst voor het hoofdtoernooi van de Champions League.

Nederlaag VVV: 'Kunnen onszelf weinig verwijten'

Na een 1-4 verlies in eigen huis tegen Ajax blikt het VVV-kamp terug op de wedstrijd tegen de landskampioen. Verdediger Roel Janssen zegt dat het team zichzelf niks kan verwijten.

Ajax-aanvoerder hekelt kunstgras van VVV-Venlo

Er kon nauwelijks een glimlachje af bij Dusan Tadic na de eenvoudige uitzege van Ajax bij VVV-Venlo van 1-4.

VVV houdt lang stand tegen Ajax, maar verliest met 4-1

VVV Venlo heeft in eigen huis een stevige nederlaag geleden tegen Ajax.

Grote wisseltruc: aftrap VVV-Ajax toch om 18:30 uur

De competitiewedstrijd tussen VVV-Venlo en Ajax begint aanstaande zaterdag niet om 19:45 uur, maar om 18:30 uur.

Van Bommel zet PSV-deur open voor gestopte Sneijder

Recordinternational Wesley Sneijder (35) is wat Mark van Bommel betreft welkom bij PSV. De middenvelder maakte maandag bekend dat hij stopt als profvoetballer en volgens Van Bommel schuilt er een trainer in zijn voormalig ploeggenoot.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts