Pinkpoprecensie: Aïcha Cherif in de Garden of Love

Terwijl op de grote festivalwei Jess Glynne en The Last Internationale de Pinkpopgangers amuseerden, gaf in de intieme Garden of Love de Maastrichtse singer-songwriter Aïcha Cherif haar Pinkpopconcert.

Niet alleen internationale headliners op Pinkpop

Naast de internationale headliners zijn woensdag ook een aantal Limburgse acts toegevoegd aan het programma van Pinkpop.

Zangeres Aïcha Cherif wint finale van Kunstbende

De Maastrichtse singer-songwriter Aïcha Cherif heeft de landelijke finale van de Kunstbende gewonnen in de categorie muziek.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts