Pinkpoprecensie: Aïcha Cherif in de Garden of Love

Terwijl op de grote festivalwei Jess Glynne en The Last Internationale de Pinkpopgangers amuseerden, gaf in de intieme Garden of Love de Maastrichtse singer-songwriter Aïcha Cherif haar Pinkpopconcert.

Niet alleen internationale headliners op Pinkpop

Naast de internationale headliners zijn woensdag ook een aantal Limburgse acts toegevoegd aan het programma van Pinkpop.

Zangeres Aïcha Cherif wint finale van Kunstbende

De Maastrichtse singer-songwriter Aïcha Cherif heeft de landelijke finale van de Kunstbende gewonnen in de categorie muziek.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart