Overslaan en naar de inhoud gaan

Agressieve wasbeer gevangen na doden konijn

Geplaatst opdinsdag 11 september 2018 - 10:48

De agressieve wasbeer is maandagavond gevangen nadat hij opnieuw had toegeslagen in Maastricht.

Een konijn werd het laatste slachtoffer van het roofdier en overleefde de aanval op zijn leven niet.

Binnendringen
Volgens een medewerker van de dierenambulance ging de wasbeer maandag wederom een tuin binnen en ging direct op het knaagdier in het hok af. Toen de dierenambulance ter plaatse was, werd de agressieve wasbeer gevangen.

Lees ook: Grof geschut ingezet: vangkooi moet wasbeer de baas zijn

Reputatie
Het roofdier heeft in een mum van tijd een angstaanjagende reputatie opgebouwd in Maastricht. Zo zette hij eerder al zijn tanden in een vrouw en viel hij een konijn in een kooi aan.

Lees ook: Wasbeer bijt Maastrichtse

De dierenambulance heeft het dier meegenomen. De Provincie laat dinsdag weten of het roofdier terug de natuur in zal gaan of dat hij ergens anders geplaatst gaat worden.

Vanaf 17 september dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Bekijk alvast een voorproefje!

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen