Overslaan en naar de inhoud gaan

Agressieve man slaat om zich heen in supermarkt

Geplaatst opdonderdag 4 april 2019 - 9:20

Een 29-jarige agressieve man heeft woensdagavond in een supermarkt in Maastricht om zich heen geslagen.

Rond 19:20 kreeg de politie een melding binnen over de slaande man bij Mosae Forum, meldt een woordvoerder van de politie.

Aanhouding
De agressieve man sloeg naar meerdere mensen die hun dagelijkse boodschappen deden. Hij verliet na zijn gewelddadige gedrag de supermarkt. Vervolgens werd hij door agenten op de Wilhelminabrug aangehouden.

Gebiedsverbod
De politie heeft op camerabeelden de gewelddadige acties terug kunnen zien en de man een gebiedsverbod opgelegd voor drie maanden.

Bij het incident raakte niemand gewond.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiƫnten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiƫnt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen