Schoolmeisje, kind, meisje, tiener, puber, laptop, huiswerk thuis (30 mrt 2020)

Raayland College krijgt eerste Agora-klas in Noord-Limburg

Een klas waarin leerlingen niet worden ingedeeld op basis van hun verkregen schooladvies: het Raayland College in Venray begint met een proefproject. Vanaf komend schooljaar heeft de school een zogenoemde Agora-klas. Daarin zitten leerlingen van verschillende niveaus (vmbo, havo en vwo) samen.

Voortgezet onderwijs school scholier leerling rugzak
Kerkrade wil weer middelbare school: Het Martin Buber

Er moet weer volwaardig middelbaar onderwijs in Kerkrade komen. De gemeenteraad heeft het college opdracht gegeven om alles in het werk te stellen om hiervoor te zorgen.

Eerste eindexamenuitslagen voor Agora-onderwijs Roermond

Een spannende dag voor het Agora-onderwijs in Roermond. Het was voor het eerst dat scholieren van de onderwijsvorm eindexamen deden.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen