100 kilometer per uur bord

Verlaging maximumsnelheid her en der eerder ingevoerd

De verlaging van de maximumsnelheid op snelwegen geldt vanaf het moment dat het verkeersbord 100 kilometer per uur aangeeft.

AGMI
Tegelse verkeersbordenfabrikant draait overuren

Nog iets meer dan een maand en dan gaat de maximumsnelheid op de Nederlandse snelwegen omlaag naar 100 kilometer per uur. En om ervoor te zorgen dat de borden op tijd klaar zijn voor die omschakeling, draait AGMI in Tegelen overuren.

Verkeersbord 100 kilometer per uur 100-bord
Tegels bedrijf hoopt op mega verkeersborden-opdracht

Het Tegels bedrijf AGMI Traffic staat een grote order te wachten, nu het kabinet overal in Nederland de maximumsnelheid terugbrengt naar 100 kilometer per uur.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV