Overslaan en naar de inhoud gaan

Agenten treffen vier wietplantages aan in Sittard en Geleen

Geplaatst opmaandag 7 juni 2021 - 17:16

De politie heeft maandag vier wietplantages in Sittard en Geleen opgerold. Ook zijn er drie voertuigen in beslag genomen.

Dat gebeurde tijdens een hennephaaldag. Dan worden adressen bezocht waar een hennepplantage wordt vermoed.

Bijna 1400 wietplanten
De grootste vondst werd gedaan in een pand aan de Gats in het centrum van Sittard. Daar stuitten agenten op ongeveer 700 planten. Aan de Rijksweg Zuid waren dat er circa 480 en op dat adres werden ook drie auto's in beslag genomen. Deze voertuigen zijn afgepakt omdat vermoed wordt dat ze betaald zijn met geld dat met de hennepplantage is verdiend.

Verder trof de politie in een pand aan het Persiuspad ruwweg 150 hennepplanten aan. Tenslotte werd in Geleen aan de Resedastraat een hennepplantage van plusminus 60 wietplanten opgerold.

Illegaal stroom
Volgens een politiewoordvoerder werd bij alle adressen illegaal stroom afgetapt. De hennepplanten en alle apparatuur zal worden vernietigd. Er zijn geen aanhoudingen verricht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen