Overslaan en naar de inhoud gaan

Agenten ongeval Heerlen op weg naar mishandelde collega

Geplaatst opdinsdag 23 oktober 2018 - 16:32

De agenten die dinsdagmiddag betrokken raakten bij een verkeersongeval in Heerlen, waren op weg om een mishandelde collega te helpen.

Bij de ING-bank aan de Honigmannstraat was die laatste agent bezig om een lastige klant naar buiten te begeleiden.

Hoofdwond
Die werd echter gewelddadig, en sloeg de politieman op zijn hoofd. Hij moest daarvoor in het ziekenhuis worden behandeld.

Botsing
Vanwege de mishandeling werd versterking opgeroepen, maar de politiewagen met deze vier agenten botste op de Geerstraat met een personenauto. De vier agenten en twee inzittenden van de andere auto werden ter plekke gecontroleerd door ambulancepersoneel, één agent moest even mee naar het ziekenhuis.

Lees ook: Gewonde bij aanrijding met politiewagen

Net als de mishandelde agent mocht hij na een bezoek aan de eerste hulp weer naar huis. De lastige klant bij de bank is aangehouden. Hij zit vast.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen