Overslaan en naar de inhoud gaan

Agenten lichtgewond door aanhouding met verzet

Geplaatst opzaterdag 16 januari 2021 - 11:11

Twee agenten zijn vrijdagavond gewond geraakt bij een aanhouding in Kerkrade.

Dat meldt de politie op Instagram.

Conflict
De agenten werden vrijdagavond opgeroepen voor een conflict in de relationele sfeer. Toen de politie arriveerde, klonk er veel geschreeuw uit de woning van de meldster. Een van de ruziënde aanwezigen, weigerde de woning te verlaten. De bewuste persoon sloeg een van de agenten in het gezicht en een andere agent werd met een onbekend voorwerp in het gezicht geslagen.

Daarop is de verdachte meegenomen en vastgezet in een politiecel.

Aangiftes
Volgens de politie kregen de agenten niet alleen klappen, maar werden ze ook meermaals beledigd en bedreigd. Er worden dan ook 'meerdere aangiftes' tegen de verdachte aangekondigd. De mishandelde en gemangelde agenten maken het 'naar omstandigheden goed'.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen