Overslaan en naar de inhoud gaan

Agenten lichtgewond door aanhouding met verzet

Geplaatst opzaterdag 16 januari 2021 - 11:11

Twee agenten zijn vrijdagavond gewond geraakt bij een aanhouding in Kerkrade.

Dat meldt de politie op Instagram.

Conflict
De agenten werden vrijdagavond opgeroepen voor een conflict in de relationele sfeer. Toen de politie arriveerde, klonk er veel geschreeuw uit de woning van de meldster. Een van de ruziënde aanwezigen, weigerde de woning te verlaten. De bewuste persoon sloeg een van de agenten in het gezicht en een andere agent werd met een onbekend voorwerp in het gezicht geslagen.

Daarop is de verdachte meegenomen en vastgezet in een politiecel.

Aangiftes
Volgens de politie kregen de agenten niet alleen klappen, maar werden ze ook meermaals beledigd en bedreigd. Er worden dan ook 'meerdere aangiftes' tegen de verdachte aangekondigd. De mishandelde en gemangelde agenten maken het 'naar omstandigheden goed'.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen