Overslaan en naar de inhoud gaan

Agenten krijgen klappen bij inval Geleen

Geplaatst opdinsdag 14 januari 2020 - 15:07

Een agent is gewond naar het ziekenhuis gebracht, nadat hij bij een inval in Geleen hard in zijn gezicht was geslagen.

Ook een tweede agent kreeg klappen, maar hij kon zich bij een dokter laten behandelen.

Bloedend
Volgens een woordvoerder van de politie liep de agent door de klappen een bloedende wond aan zijn gezicht op. Hij werd behandeld door ambulancepersoneel en daarna voor verdere controle naar het ziekenhuis gebracht.

Video: L1/Track'88

Hennepkwekerij
Rond 13:30 uur viel de politie binnen in een van de woningen in de Wagenaarflat in Geleen-Zuid, na een tip over een hennepkwekerij. In het appartement waren vier mannen, van wie er een de agenten te lijf ging.

Aanhoudingen
De man die de agenten mishandelde, is met een tweede verdachte aangehouden. Het gaat om een 40-jarige man uit Heerlen en de bewoner van de flat. De andere mannen zijn nog niet gepakt.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen