Overslaan en naar de inhoud gaan

Agenten gewond na wilde achtervolging in Heerlen

Geplaatst opzondag 11 april 2021 - 8:25

Twee agenten zijn zaterdagavond in Heerlen gewond geraakt na een achtervolging.

Rond 23:05 uur wilden agenten een automobilist controleren, maar die ging er plankgas vandoor.

Agenten gewond
Daarop werd de achtervolging ingezet. De bestuurder heeft halsbrekende toeren op de Beersdalweg en de N281 uitgehaald om uit handen van de politie te blijven. Zo zijn twee agenten gewond geraakt en zijn meerdere politieauto's beschadigd geraakt. Een van de politievoertuigen is in de greppel beland. Uiteindelijk is de agenten gelukt om de vluchtende bestuurder aan te houden.

Poging doodslag
Waarom de automobilist er vandoor ging is niet bekend. Hij zal zich binnenkort moeten verantwoorden voor de rechter. Hij wordt onder andere verdacht van poging doodslag op agenten.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen