Overslaan en naar de inhoud gaan

Agenten en handhavers bekogeld met vuurwerk

Geplaatst opzaterdag 15 januari 2022 - 15:48

Twee agenten in burger en twee handhavers in Kerkrade zijn bekogeld met vuurwerk.

Dat gebeurde vrijdagavond rond 19:20 uur op de Markt.

Schade
De politie schrijft op Instagram dat er gericht naar de agenten en handhavers van de gemeente werd gegooid. Vanwege het incident zijn ze vervolgens voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. 'Gelukkig bleek de schade enigszins mee te vallen', aldus de politie Kerkrade op social media.

Op de Markt in Kerkrade vond die avond een coronademonstratie plaats. Het is vooralsnog onduidelijk of een van de demonstranten het vuurwerk heeft gegooid.

Getuigenoproep
De politie heeft een getuigenoproep geplaatst in de hoop dat de daders te vinden. De groep stond ter hoogte van café Jules.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen