Overslaan en naar de inhoud gaan

Agenten en handhavers bekogeld met vuurwerk

Geplaatst opzaterdag 15 januari 2022 - 15:48

Twee agenten in burger en twee handhavers in Kerkrade zijn bekogeld met vuurwerk.

Dat gebeurde vrijdagavond rond 19:20 uur op de Markt.

Schade
De politie schrijft op Instagram dat er gericht naar de agenten en handhavers van de gemeente werd gegooid. Vanwege het incident zijn ze vervolgens voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. 'Gelukkig bleek de schade enigszins mee te vallen', aldus de politie Kerkrade op social media.

Op de Markt in Kerkrade vond die avond een coronademonstratie plaats. Het is vooralsnog onduidelijk of een van de demonstranten het vuurwerk heeft gegooid.

Getuigenoproep
De politie heeft een getuigenoproep geplaatst in de hoop dat de daders te vinden. De groep stond ter hoogte van café Jules.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen