Overslaan en naar de inhoud gaan

Agenten bekogeld door aanhangers van Fortuna en PSV

Geplaatst opzondag 19 augustus 2018 - 14:20

Een 24-jarige Fortuna-supporter en een 35-jarige PSV-supporter zijn zaterdagavond na de wedstrijd in Sittard aangehouden voor openlijke geweldpleging.

Na de wedstrijd Fortuna Sittard tegen PSV gingen supporters van beide ploegen met elkaar op de vuist.

Hekken omver
Aanhang van de Eindhovense club duwde hekken omver op de parkeerplaats bij het stadion. De Mobiele Eenheid en hondengeleiders moesten er onder andere aan te pas komen om de supportersgroepen tot bedaren te brengen.

Bekogeld
Toen zij in actie kwamen, werden ze gedeeltelijk omsingeld door de groepen en bekogeld met stenen. Vijf politieagenten raakten gewond, maar hadden geen medische hulp nodig. Uiteindelijk moest versterking worden opgeroepen om de situatie onder controle te krijgen.

De politie sluit niet uit dat er meer mensen worden opgepakt. Wie meer weet of iets gezien heeft van de confrontatie wordt gevraagd om met de politie contact op te nemen.

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen