Onderzoek autobedrijf Beek Alba Car (22 oktober 2020)

Agent verdacht van lekken naar criminele kopstukken

Justitie doet al maandenlang onderzoek naar een Limburgse agent die informatie zou hebben gelekt naar de hoofdverdachte in een internationale drugszaak. Dat criminele kopstuk was verdwenen voordat de politie hem kon arresteren.

stock politie agent agenten politieagenten politiemannen
Celstraf geëist tegen agent voor misbruiken politiesystemen

Justitie eist zes maanden celstraf, waarvan vier voorwaardelijk, en 240 uur werkstraf tegen agent Coen van W. (42). Hij wordt verdacht van het gebruiken van politiesystemen voor privézaken en het verduisteren van een wapen dat door de politie in beslag is genomen.

politie uniformen
'Foute agent' krijgt eervol ontslag van politie Limburg

Coen van W. (42) is niet langer werkzaam bij de politie. De oud-agent is nog altijd verdachte in een strafzaak vanwege het vermeend misbruiken van politie-informatie, maar is inmiddels eervol ontslagen.

politie agent uniform stock
Tweede verdachte van neersteken agent opgepakt

De politie heeft maandag een tweede verdachte aangehouden voor het neersteken van een agent in burger in Bingelrade afgelopen weekend.

Politie stock nacht
Politie nog hard op zoek naar verdachte van neersteken agent

De 20-jarige man uit Brunssum die vastzit op verdenking van het neersteken van een politieagent in burger in Bingelrade afgelopen weekend, blijft voorlopig in de cel. Een tweede verdachte is nog voortvluchtig.

stock politie
Opnieuw aanvullend onderzoek naar 'foute' agent

Er komt opnieuw extra onderzoek naar Coen van W. (42). De agent uit Elsloo wordt verdacht van computervredebreuk en schending van zijn ambtsgeheim. Hij zou politiesystemen hebben geraadpleegd voor privézaken.

politie agenten stock uniform
Vluchtende drugsverdachte rijdt Maastrichtse agent aan

In een poging aan een controle te ontsnappen, heeft een man uit het Belgisch-Limburgse Riemst in Maastricht een agent aangereden. De agent raakte gewond.

Arrestatie aanhouding boeien politie
Vrouw bijt agent in hand na aanhouding in Sevenum

Een 46-jarige vrouw uit Steyl is donderdagmiddag in Sevenum aangehouden, nadat zij vermoedelijk onder invloed van alcohol haar auto heeft bestuurd. Na haar aanhouding beet de vrouw een agent in de hand.

Politie stock
Verrassende twist: extra onderzoek 'foute agent' Elsloo

Het onderzoek naar politieman Coen van W. (42) moet verder worden uitgediept, vindt justitie. De inspecteur uit Elsloo wordt ervan verdacht dat hij informatie uit politiesystemen voor privézaken gebruikte.

Computer toetsenbord (28 mei 2020)
'Hardwerkende' agent snuffelde privé in politiesysteem

Agent Coen van W. zou voor privézaken het politiesysteem hebben geraadpleegd. De man werd betrapt tijdens een undercoveractie.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen