Agent gewond na schiettraining in Sevenum

Een agent is dinsdagmiddag gewond geraakt aan zijn arm na een schiettraining in Sevenum.

Lekkende en hackende agent weer op vrije voeten

De 40-jarige agent uit Zuid-Limburg die wordt verdacht van lekken en hacken, is weer op vrije voeten. Hij blijft wel verdachte.

Pinkpopdrama hakt er flink in: agente zit ziek thuis

Een politieagente die als één van de eerste hulpverleners aanwezig was op de plek waar het dodelijke Pinkpopongeval gebeurde, heeft mogelijk Posttraumatisch Stresssyndroom (PTSS) overgehouden aan het incident.

Schietpartij Spa: twee verdachten blijven maand langer in cel

Het voorarrest van de broer en een vriend van de hoofdverdachte van de schietpartij in Spa, waarbij een Belgische agent om het leven kwam, is met een maand verlengd.

Belgische politie vraagt beelden rond moord agent Spa

De Belgische politie is op zoek naar beeldmateriaal van de schietpartij in Spa waarbij zaterdagnacht een politieagent werd doodgeschoten. Drie Limburgers, onder wie hoofdverdachte Yvo T., zijn opgepakt in deze zaak.

Moord agent Spa: 'Yvo T. was dronken en wist niks meer’

Yvo T. uit Schinnen, die hoofdverdachte is rond de moord op de Belgische politieagent Amaury Delrez, was dronken en gewond toen hij werd opgepakt.

Agenten bekogeld door aanhangers van Fortuna en PSV

Een 24-jarige Fortuna-supporter en een 35-jarige PSV-supporter zijn zaterdagavond na de wedstrijd in Sittard aangehouden voor openlijke geweldpleging.

Reconstructie incident met schietende agent

De rechtbank gaat een schietincident waarbij een agent in Maastricht meerdere schoten heeft gelost nader onderzoeken. Om duidelijk te krijgen wat er gebeurd is, komt er een reconstructie.

Als agent uitgedoste zwartrijder maakt problemen

De politie is op het NS-station in Weert in actie moeten komen nadat een zwartrijder door het lint ging.

Man opgepakt wegens mishandeling van agent

Een 28-jarige man uit Venray is tijdens carnaval opgepakt wegens het mishandelen van een agent.

Overzicht
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
Volg de Halve Finales LVK bij L1

Wie wordt de opvolger van Spik & Span? 60 liedjes zijn doorgedrongen tot de halve finales van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Deze strijden in 3 halve finales in de Muziekgieterij om een finaleplek. Uiteraard beleef je het LVK weer bij L1. Iedere vrijdag om 18:00 op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. Op zaterdag om 13:00 wordt de halve finale herhaald.

Bekijk hier de liedjes van het LVK
Uitgelicht
Januari buuttemaand op L1.nl

Elke dag nieuwe buut om 11.11 uur op L1.nl.

De regionale omroep L1 heeft een enorm rijk archief met radio- en tv-opnames van Limburgse buuttereedners. In de aanloop naar vastelaovend wordt dit genre extra in het zonnetje gezet op L1.nl.

Bekijk hier de buut van de dag
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app