Overslaan en naar de inhoud gaan

Agenda Mark Verheijen als wethouder van Venlo gewist

Geplaatst opdonderdag 12 februari 2015 - 17:48

De gemeente Venlo heeft na het vertrek van wethouder Mark Verheijen in 2011 zijn werkagenda gewist. Er is door de gemeente niet meer na te gaan met wie, op welke momenten en waar Verheijen als wethouder afspraken had.

Volgens een woordvoerder van de gemeente Venlo is dat standaardbeleid. Als een medewerker vertrekt, en dat was Verheijen, dan wordt het account door de afdeling automatisering opgeruimd.

Wet
De gemeente Venlo zoekt nu uit of het wissen van de digitale agenda in strijd is met de wet en of daar regels voor bestaan.

In opspraak
Verheijen kwam onlangs in opspraak door zijn contacten met de van corruptie verdachte projectontwikkelaar Piet van Pol. Woensdag onthulde NRC Handelsblad dat Verheijen rommelde met declaraties in zijn tijd als gedeputeerde. Hij zou onder meer onterechte kilometervergoedingen in eigen zak gestoken hebben. Hij is bereid dat geld terug te betalen.

Lees ook:
Verheijen: 'NRC-artikel over declaraties tendentieus'
VVD'er Verheijen sjoemelde met declaraties

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

'VVD Limburg moet zelf schoon schip maken'
SP Venlo stelt vragen over band Verheijen-Van Pol
Van Pol boos maar vol vertrouwen
'Verbod op giften aan politieke partij door bedrijfsleven'
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen