Film van Marijn Poels beleeft Amerikaanse première

De documentaire 'Ageless Friends' van Marijn Poels is - na de première in Sittard - ook in het Amerikaanse Morgantown in première gegaan.

Film Marijn Poels vertoond op ambassade in Washington

De documentaire Ageless Friends van filmmaker Marijn Poels is vertoond tijdens de dodenherdenking op de Nederlandse ambassade in Washington.

Documentaire Marijn Poels krijgt Amerikaanse première

De documentaire Ageless Friends van filmmaker Marijn Poels uit Swolgen beleeft na de première in Sittard ook nog een Amerikaanse première in Morgantown.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart