Overslaan en naar de inhoud gaan

Afzettingen bij klopjacht in Sittard

Geplaatst opvrijdag 7 september 2018 - 20:30

In de Sittardse wijk Limbrichterveld heeft de politie vrijdagavond straten afgezet bij de klopjacht op een man die ervandoor was gegaan.

De zoektocht is inmiddels beëindigd. De verdachte is niet meer gevonden. Volgens de politie is bekend wie de man is, en kan hij binnenkort agenten thuis verwachten.

De man zat samen met een andere man op een scooter in de wijk Limbrichterveld toen ze eerder op de avond aan de kant werden gezet. Daarop ging de voortvluchtige man ervandoor. Volgens de politie had hij nog een straf open staan.

Signalement
De man droeg een blauwe spijkerbroek, zwarte handschoenen en zwarte schoenen.

Heb jij een hele schattige hond, kat of ander huisdier? Stuur dan jouw allermooiste foto in voor onze fotowedstrijd.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen