Foto Mickey

Mickey viel 30 kilo af: 'Ik ben een ander persoon'

Mickey Senden (29) uit Weert woog een jaar geleden nog 130 kilo. Hij viel dertig kilo af dankzij een leefstijl- en beweegcoach van HealthyLIFE, een leefstijlinterventieprogramma dat de provincie en zorgverzekeraars financieel ondersteunen.

Big Benny weegt 100 kilo en dat is goed nieuws (30-03-2021)
Big Benny weegt 99,7 kilo en dat is goed nieuws

Het streefgewicht is bereikt. Sterker nog: Big Benny zit er al iets onder. Honderd kilo was het plan. De weegschaal staat op 99,7 en dat is goed nieuws.

maagballon (17-01 2020)
Winnen van de honger met een maagballon

In Heerlen wordt een nieuw wapen ingezet om overgewicht te bestrijden: de maagballon. De ballon van polyurethaan lost na vier maanden op in het lichaam. De Nederlands Obesitas Kliniek (NOK) in Heerlen is de enige plek in Nederland waar de behandeling wordt toegepast.

Heuvelland gaat strijd aan met overgewicht bij kinderen

In Vaals is vrijdag de aftrap van een nieuwe aanpak om kinderen op een gezond gewicht te krijgen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen