Overslaan en naar de inhoud gaan

Afvalbedrijf Rd4 steekt 3,6 miljoen in eigen opslag

Geplaatst opdinsdag 15 september 2015 - 17:59

Afval- en reinigingsbedrijf Rd4 richt in het najaar van 2016 een eigen opslag in, naast het bedrijfspand in Heerlen.

Op een terrein van bijna een hectare kan het bedrijf jaarlijks ruim 20 ton papier, 6 ton kunststof, 6 ton glas en 6 ton grofvuil opslaan.

Besparing
Twee of drie mensen uit de sociale werkvoorziening gaan bruikbare materialen halen uit het grofvuil. Het plan kost 3,6 miljoen, maar bespaart geld; vrachtwagens rijden niet meer leeg terug nadat ze hun lading afleveren bij Attero (kunststof), Curvers (glas), L’Ortye (grofvuil) en Peter (papier) waar de materialen nu heen gaan.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier

Gerelateerde berichten

Rd4 overweegt restafval eens per maand op te halen
Stadsbeheer Maastricht en Rd4 gaan samenwerken
Afval brengen naar milieupark Rd4 niet meer gratis
Afvalknipkaart voor inwoners Brunssum
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen