Minder gft-afval geschikt voor compost door vervuiling

Steeds meer afval dat in de gft-bak wordt gegooid, blijkt vervuild.

Peel en Maas naar rechter om conflict met afvalverwerker

De gemeente Peel en Maas spant een juridische procedure aan tegen reinigingsdienst (RD) Maasland vanwege een conflict over de hoogte van de uittreedsom.

Afvalbedrijf eist bijna 2 miljoen van gemeente Peel en Maas

Reinigingsdienst Maasland wil bijna 1,9 miljoen euro van Peel en Maas omdat die gemeente stopt met de samenwerking. Daarmee lijkt een rechtszaak onvermijdelijk.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart