Overslaan en naar de inhoud gaan

Afval gedumpt op natuurbegraafplaats: 'Respectloos'

Geplaatst opzondag 22 november 2020 - 21:04

Onbekenden hebben een flinke berg afval gedumpt op Natuurbegraafplaats Venlo-Maasbree.

De beheerders ontdekten de troep zaterdagochtend toen ze het terrein in orde wilden maken voor een familie die hier een dierbare wilde begraven.

Beneden alle peil
'Vuilstorten in de natuur is al respectloos', zo staat op Facebook. 'Maar om je afval midden op een natuurbegraafplaats te dumpen, haast op de graven, is toch echt beneden alle peil.'

Het Facebookbericht van de natuurbegraafplaats is massaal gedeeld.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen