Overslaan en naar de inhoud gaan

Afsluiting N299 treft ondernemers

Geplaatst opwoensdag 6 januari 2016 - 11:53

De afsluiting van de N299 tussen Eygelshoven en Brunssum leidt tot veel overlast. Niet alleen het verkeer ondervindt hinder, ook ondernemers klagen.

Een tankstation langs de route is door de afsluiting nauwelijks bereikbaar. De ondernemer krijgt weliswaar compensatie, maar dat is veel te weinig voor de geleden schade. Zeker omdat de weg anderhalf jaar afgesloten blijft. De afsluiting is nodig vanwege de aanleg van de Buitenring Parkstad.

Zorgen
Ook bij groepsaccomodatie de Heikop op de Brunssummerheide maakt zich zorgen. De weg erlangs wordt massaal als omleidingsroute gebruikt
en dat veroorzaakt veel overlast. Ook hier weet de ondernemer niet precies hoe de situatie is als de weg helemaal klaar is.

Afgelopen maandag werd de N299 afgesloten. De provincie heeft omleidingen ingesteld.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?

Dat regelen we voor je. Klik hier

Tijdelijke actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang de digitale krant gratis!

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen