Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Afsluiting N299 treft ondernemers

Geplaatst opwoensdag 6 januari 2016 - 11:53

De afsluiting van de N299 tussen Eygelshoven en Brunssum leidt tot veel overlast. Niet alleen het verkeer ondervindt hinder, ook ondernemers klagen.

Een tankstation langs de route is door de afsluiting nauwelijks bereikbaar. De ondernemer krijgt weliswaar compensatie, maar dat is veel te weinig voor de geleden schade. Zeker omdat de weg anderhalf jaar afgesloten blijft. De afsluiting is nodig vanwege de aanleg van de Buitenring Parkstad.

Zorgen
Ook bij groepsaccomodatie de Heikop op de Brunssummerheide maakt zich zorgen. De weg erlangs wordt massaal als omleidingsroute gebruikt
en dat veroorzaakt veel overlast. Ook hier weet de ondernemer niet precies hoe de situatie is als de weg helemaal klaar is.

Afgelopen maandag werd de N299 afgesloten. De provincie heeft omleidingen ingesteld.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?

Dat regelen we voor je. Klik hier

Tijdelijke actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang de digitale krant gratis!

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Pinkpop-kaarten
Uitgelicht
Win twee Pinkpop weekendkaarten en campingplaats
Inschrijven
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
EK Triathlon in Weert live op L1.nl
Uitgelicht
EK Triathlon in Weert live op 1Limburg en L1.nl

Zwemmen, fietsen en hardlopen: ook in 2019 belooft de Stadstriathlon in Weert wederom een waar spektakel én een slijtageslag te worden. Het evenement is dit jaar tevens het decor van het EK Triathlon. L1 en 1Limburg zijn er live bij.

Je kunt beelden de races via livestreams volgen op 31 mei t/m 2 juni.

Bekijk hier de livestreams
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda
L1mbo Top 100
Uitgelicht
Stem op je favoriete Limburgse liedje!

Voor de 23e keer wordt de L1mbo Top 100 met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 30 mei 2019. En jij zorgt voor de samenstelling van de lijst!

Breng hier je stem uit

Meest gelezen