Overslaan en naar de inhoud gaan

Afscheidsconcerten K3 in Maastricht uitverkocht

Geplaatst opwoensdag 13 januari 2016 - 10:54

De afscheidsconcerten van K3 in Maastricht zijn uitverkocht. Voor de zes shows op 23 en 24 januari in het MECC zijn geen kaarten meer te krijgen.

In eerste instantie zouden er maar vier shows in Maastricht gegeven worden, maar door de grote belangstelling werden er twee extra afscheidsconcerten ingepland.

Afscheid
Tijdens de concertenreeks treden Karen, Kristel en Josje voor het laatst op als K3 en nemen ze afscheid van het publiek. Tijdens de shows worden de opvolgers, Hanne, Marthe en Klaasje, aan de fans voorgesteld.

Na Maastricht geeft K3 op nog zes plaatsen in Nederland concerten: in Enschede, Eindhoven, Zwolle, Amsterdam, Rotterdam en Groningen.

Lees ook: K3 komt met afscheidsconcerten naar Maastricht

K3 - Hanne, Marthe en Klaasje
De eerste shows van Hanne, Marthe en Klaasje als nieuwe K3.
Foto: ANP
Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

ANP
K3 komt met afscheidsconcerten naar Maastricht
Extra afscheidsconcert K3 in Maastricht
Enige Bowie-concert in Limburg niet om aan te horen
Indoor dancefestival Essential trekt meer bezoekers
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen