Edit - Kerkelijk Zangkoor Ospel (15-08-2021)

Video: Afscheid van een uitgedund kerkkoor Ospel

Het laatste kunstje voor het Kerkelijk Zangkoor Ospel zit erop. Na de hoogmis in de kerk wordt het koor ontbonden. Er komt een einde aan een lange traditie.

Jorrit Smeets Fortuna - Feyenoord
Jorrit Smeets krijgt toch nog een afscheid bij Fortuna

Oud-Fortunees Jorrit Smeets kan alsnog rekenen op een passend afscheid bij Fortuna Sittard.

ANP-434203394
Limburgse naasten bij besloten dienst Peter R. de Vries

Familie en naasten namen donderdag afscheid van de overleden misdaadverslaggever Peter R. de Vries tijdens een besloten dienst in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

Publiek afscheid Peter R. de Vries (21 jul 2020)
Duizenden mensen nemen afscheid van Peter R. de Vries

Duizenden mensen hebben in theater Carré in Amsterdam afscheid genomen van Peter R. De Vries. De misdaadverslaggever heeft een sleutelrol gespeeld in verschillende Limburgse zaken, waaronder de vermissing van Tanja Groen en de dood van Nicky Verstappen.

Raymond Vlecken Weert
Vlecken blikt terug op 10 jaar Landgraaf: 'Dankbaar'

Trots kijkt Raymond Vlecken (CDA) terug op zijn tijd als burgemeester van Landgraaf. "Ik ben nooit raadslid of wethouder geweest en dan toch burgemeester geworden in een middelgrote gemeente. Dat maakt me dankbaar."

Theo Bovens
Bovens: 'Morgen eerst een telefoon en een uitkering regelen'

Afscheid nemen als gouverneur van Limburg valt Theo Bovens zwaar. "Het is een rouwproces. De begrafenis is geweest, ik zit nu richting de zeswekendienst."

Reactie Bovens na opstappen Mackus en Koopmans (26 mrt 2021)
Laatste daad Bovens: gouverneurspenning voor hulpverleners

Vertrekkend gouverneur Theo Bovens heeft de gouverneurspenning symbolisch toegekend aan alle Limburgers die hebben geholpen en nog altijd helpen aan het verlichten van alle zorgen als gevolg van de coronacrisis.

Jorrit Smeets
Emotioneel afscheid voor Fortunees Jorrit Smeets

Jorrit Smeets heeft met een rondje door het stadion afscheid genomen van Fortuna Sittard. Hij heeft een paar traantjes moeten laten nadat hij de beslissing had genomen om te verkassen naar Almere City FC.

stock overleden dood overlijden sterfte begrafenis crematie
Crematie en begrafenis relatief goedkoop in Limburg

De kosten voor een gemeentelijk graf zijn in Limburg opgelopen tot gemiddeld 2.015 euro. Voor een crematie betaal je gemiddeld 658 euro. Limburg is daarmee één van de goedkoopste provincies van Nederland.

Feike Sijbesma en zijn vrouw Inge bij het afscheid van DSM (30 apr 2020)
DSM neemt in 'coronastijl' afscheid van Feike Sijbesma

Niemand minder dan tv-presentator Robert ten Brink werd donderdag ingehuurd om zo persoonlijk mogelijk afscheid te nemen van vertrekkend bestuursvoorzitter Feike Sijbesma van DSM in tijden van corona.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen