man achter tralies, gevangenis, politiecel, cel, gevangene (stock)

Politie pakt per toeval man op die 16 jaar de cel in moet

De politie heeft begin november per toeval een man in Venray opgepakt die in België nog 16 jaar de cel in moet.

Gijzeling ontvoering folteren foltering handen vastgebonden stock
Kerkradenaar niet terug naar gevangenis na drugsruzie

Timothy L. (40) hoeft niet terug naar de gevangenis. De Kerkradenaar werd verdacht van een gruwelijke afpersing, waarbij hij zou hebben gedreigd de vingers van het slachtoffer af te knippen, maar de rechter ziet daarvoor geen bewijs.

Gevangene arrestatie crimineel handboeien stock
Fantasie of gruwelijke werkelijkheid: 'Knip je vingers eraf'

Heeft Timothy L. (40) iemand die een drugsschuld bij hem had op gruwelijke wijze afgeperst, of heeft zijn vermeende slachtoffer een rijke fantasie? Dat laatste, zegt Timothy. Justitie zet echter in op twee jaar celstraf.

politie inval weert fraude miljoenenfraude (30 jul 2020)
Hoofdverdachte miljoenenfraudezaak op vrije voeten

Fraudeverdachte Wil H. uit Weert is een vrij man. De 53-jarige Weertenaar wordt verdacht van betrokkenheid bij de miljoenenfraude bij participatiebedrijf KempenPlus, maar mag zijn proces in vrijheid afwachten.

Beveiliger security beveiliging stock
Beveiliger veroordeeld voor afpersen oud-werkgever

Ron P. (50) is veroordeeld tot een gevangenisstraf van 232 dagen, waarvan 180 voorwaardelijk, voor het afpersen van zijn voormalig werkgever. De Hoensbroekse beveiliger eiste via verschillende mails 10.000 euro.

Beveiliger beveiliging security stock
'Ontslagen beveiliger perste werkgever af voor 10.000 euro'

Een beveiliger heeft volgens justitie geprobeerd zijn voormalig werkgever af te persen. Deze Ron P. (50) zou zich hebben voorgedaan als motorclublid om het beveiligingsbedrijf uit Landgraaf 10.000 euro te laten betalen.

Vechtpartij café Dug Out Sittard Bandidos Red Devils
Advocate kritisch: 'Bandidos-zaak gebouwd op drijfzand'

De zaak tegen motorclub Bandidos is volledig opgeblazen, claimen betrokken advocaten. Raadsvrouw Gitte Stevens noemt het 'een zaak gebouwd op drijfzand'.

ANP
Jarenlange celstraffen geëist tegen top motorclub Bandidos

De Sittardse top van motorclub Bandidos gaat, als het aan justitie ligt, jarenlang achter slot en grendel. Van alle kopstukken kwam president Harrie Ramakers er met een eis van 20 maanden cel nog het beste vanaf.

Bandidos
Bandidos horen strafeis: opgeblazen zaak of schot in de roos

Leden van motorclub Bandidos horen maandag hun strafeis. Justitie probeert van een reeks losse incidenten één geheel te maken: handelingen verricht door een criminele organisatie.

Vechtpartij café Dug Out Sittard Bandidos Red Devils
Gestolen hesje motorclub aanleiding voor massale vechtpartij

Een incident over een gestolen motorhesje was aanleiding voor de massale vechtpartij op 7 mei 2015 bij het Sittardse café Dug-Out. Dat verklaarden leden van motorclub Bandidos woensdag.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten