Lege winkelstraat in Roermond

MKB: 'Spullen afhalen bij winkels doekje voor het bloeden'

Vanaf volgende week mogen niet-essentiƫle winkels open voor klanten die spullen komen afhalen, maar dat noemt voorzitter Monique Princen een 'doekje voor het bloeden'.

Eten bezorgen
Restaurants stoppen met take-away: 'Spoeling te dun'

Uit nood hebben veel restaurants sinds de eerste lockdown een afhaal- en bezorgservice. Zij scoorden daar aanvankelijk goed mee, maar omdat nu veel meer restaurants zo'n service bieden, wordt de spoeling erg dun.

Paasbrunch
Gesloten restaurants serveren talloze paasmenu's

Tijdens de paasdagen lekker brunchen of dineren in een restaurant, dat zit er dit jaar door de coronacrisis niet in. Om mensen toch van een heerlijk paasmenu te kunnen voorzien, trekken restauranthouders alles uit de kast.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten