Overslaan en naar de inhoud gaan

Afgeserveerde grid girls: 'Dit is broodroof'

Geplaatst opdinsdag 6 februari 2018 - 12:29

De weggestuurde grid girls zeggen het broodroof te vinden dat ze vervangen worden door kinderen bij de Formule 1.

Dit meldt het AD.

Schaars geklede dame
Maandag werd bekend dat Max Verstappen het komende seizoen bij de races niet vergezeld zal worden door de schaars geklede dames. De zogeheten grid girls worden vervangen door kinderen, die tot 'grid kids' worden omgedoopt.

Lees ook: Geen pitspoezen meer voor Max Verstappen, maar 'grid kids'

Pitspoezen
Vorige week werd duidelijk dat de pitspoezen definitief zouden verdwijnen uit de koningsklasse van de autosport. Volgens de organisatie paste dit niet meer bij de moderne tijd. De grid girls zijn niet blij met die beslissing en ze krijgen veel bijval.

Domme beslissing
Volgens het AD vindt oud-wereldkampioen Niki
Lauda het een 'domme beslissing'. Voormalig F1-eigenaar Bernie Ecclestone zou er ook niets voor voelen. "Dan mogen mensen straks ook niet meer naar modeshows toe." Ook coureur Tom Coronel vindt het zonde. "Ik reis over de hele planeet en ik kom veel dames tegen... Ze lijken er altijd veel plezier in te hebben."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Download 't OLS-Spel en schiet mee!
Uitgelicht
Geef ook je team op voor het OLS komende zondag!

Al meer dan honderd jaar is het jaarlijkse Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS) een van de grootste culturele evenementen in Limburg. Vanwege de coronacrisis gaat het OLS dit jaar niet door. L1 heeft een alternatief ontwikkeld: schieten via een app.

Dankzij de gratis app kun je zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Mikken op de bölkes, rekening houden met de wind. En hoe is het met de spanning?

Zondagmiddag 5 juli kunnen zestallen via de app tegen elkaar spelen. ‘Echte’ schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs en families kunnen deelnemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app en geef je team op
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen