Overslaan en naar de inhoud gaan

AED-dief slaat toe in Velden, derde diefstal in een jaar

Geplaatst opmaandag 27 november 2017 - 12:04

In Velden is dit weekend een defibrillator gestolen.

De AED werd gejat bij het jeu-des-boulespark, zo meldt Omroep Venlo.

Vaker diefstal
Het is de derde keer in iets meer dan een jaar dat een reanimatie-hulpapparaat door dieven wordt meegenomen in de gemeente Venlo. Eerder was het twee keer raak in Blerick. De apparaten kosten zeker duizend euro.

Lees ook: Politie heeft 'gestolen AED' terug dankzij burger

AED-bende
Er worden met enige regelmaat AED's gestolen. Zo was het in Landgraaf afgelopen periode regelmatig raak. Een deel van de gestolen apparaten is daar inmiddels weer terecht. Vier verdachten zijn voor de diefstallen opgepakt.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een coole airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de coole airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen