Overslaan en naar de inhoud gaan

Advocaten kunnen spotje Serge Weening niet waarderen

Geplaatst opmaandag 10 november 2014 - 16:05

Een reclamefilmpje van de Maastrichtse advocaat Serge Weening zorgt bij enkele van zijn vakbroeders voor gefronste wenkbrauwen.

In het Youtube-filmpje is te zien hoe twee mannen een lijntje coke verdelen met Weenings visitekaartje. Op het moment dat ze de coke snuiven valt een arrestatieteam binnen, maar gelukkig krijgt het team van Weening de mannen binnen enkele seconden vrij.

Genant en ongepast
De site van zakenblad Quote plaatste het filmpje, met commentaar van enkele van Weenings confrères. Zij halen hun neus op voor de reclamespot en vinden het filmpje 'gênant en ongepast.' Volgens de Maastrichtse strafpleiter zelf is het filmpje overduidelijk met een knipoog gemaakt.

Het reclamefilmpje van de Maastrichtse strafrechtadvocaat Sege Weening
Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Advocaat Weening uit Maastricht opgepakt in rechtbank
Limburgse advocaat mag Verenigde Staten niet in
Spreekrecht slachtoffers ingrijpend veranderd
Advocaat over Brech: 'Ook onschuldige mensen verdacht'
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen