Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Advocaat loverboy: meisje had hotelseks uit vrije wil

Geplaatst opmaandag 26 januari 2015 - 13:04

Het 16-jarig meisje uit Heerlen dat tegen betaling seks had met zeker 80 mannen in Valkenburg, deed dat uit vrije wil en op eigen initiatief.

Dat zegt Arthur Vonken, de advocaat van Armin A. Die wordt ervan verdacht het meisje eind september/begin oktober aangeboden te hebben.

Hem wordt mensenhandel ten laste gelegd, en ook het aanzetten tot prostitutie en het onttrekken van een minderjarige aan het wettig gezag. Volgens Vonken heeft het meisje in eerste instantie verklaard alles vrijwillig te hebben gedaan.

Verklaring gewijzigd
Wél hielp Armin haar bij het plaatsen van een advertentie, en was hij aanwezig vanwege haar veiligheid. Onder druk van onder anderen haar ouders heeft het meisje haar verklaring later gewijzigd, zegt Vonken.

Appartement hotel Botterweck
De seks zou hebben plaatsgevonden in één van de appartementen die verhuurd worden door hotel Botterweck in het centrum van Valkenburg. De eigenares laat via haar advocaat weten dat ze erg geschrokken is van de zaak. De advocaat benadrukt dat het appartement een eigen ingang heeft, die buiten het zicht van het hotelpersoneel ligt.

Lees ook:
- Niet 50, maar 80 mannen hadden seks met 16-jarig meisje
- Gebruikte condooms verraden mannen na seks met 16-jarige

L1
L1
Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Seksschandaal Valkenburg: mannen melden zich bij advocaat
Telegraaf-verslaggever uit hotel in Valkenburg gekegeld
OM nagelt mannen in loverboyzaak bewust aan schandpaal
23 klanten bekennen in loverboyzaak Valkenburg
Overzicht
Advertentie
De Bijenkorf Maastricht is nu nog mooier

In het voorjaar van 2018 werd de Bijenkorf Maastricht al vernieuwd met de transformatie van de afdeling damesschoenen en lederwaren. Precies op tijd voor de feestdagen is nu ook de afdeling cosmetica op de parterre helemaal vernieuwd en mooier dan ooit. De cosmetica-afdeling is flink uitgebreid in zowel ruimte als merken, waarbij NARS een opvallende nieuwkomer is.

Bekijk hier de nieuwe Bijenkorf in Maastricht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank, ook in 2018!

Net als de afgelopen vier jaar slaat L1 ook dit jaar weer de handen ineen om de Voedselbank te helpen met het inzamelen van lang houdbare levensmiddelen.

De actie vindt plaats van woensdag 5 december tot en met donderdag 13 december. In die periode staan alle kanalen van L1, van radio tot TV en online, weer in het teken van de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’

Meld ook je actie aan
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen