Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Advocaat loverboy: meisje had hotelseks uit vrije wil

Geplaatst opmaandag 26 januari 2015 - 13:04

Het 16-jarig meisje uit Heerlen dat tegen betaling seks had met zeker 80 mannen in Valkenburg, deed dat uit vrije wil en op eigen initiatief.

Dat zegt Arthur Vonken, de advocaat van Armin A. Die wordt ervan verdacht het meisje eind september/begin oktober aangeboden te hebben.

Hem wordt mensenhandel ten laste gelegd, en ook het aanzetten tot prostitutie en het onttrekken van een minderjarige aan het wettig gezag. Volgens Vonken heeft het meisje in eerste instantie verklaard alles vrijwillig te hebben gedaan.

Verklaring gewijzigd
Wél hielp Armin haar bij het plaatsen van een advertentie, en was hij aanwezig vanwege haar veiligheid. Onder druk van onder anderen haar ouders heeft het meisje haar verklaring later gewijzigd, zegt Vonken.

Appartement hotel Botterweck
De seks zou hebben plaatsgevonden in één van de appartementen die verhuurd worden door hotel Botterweck in het centrum van Valkenburg. De eigenares laat via haar advocaat weten dat ze erg geschrokken is van de zaak. De advocaat benadrukt dat het appartement een eigen ingang heeft, die buiten het zicht van het hotelpersoneel ligt.

Lees ook:
- Niet 50, maar 80 mannen hadden seks met 16-jarig meisje
- Gebruikte condooms verraden mannen na seks met 16-jarige

L1
L1
Advertentie
Deel dit bericht via
Overzicht
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto
Advertentie

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Seksschandaal Valkenburg: mannen melden zich bij advocaat
Telegraaf-verslaggever uit hotel in Valkenburg gekegeld
OM nagelt mannen in loverboyzaak bewust aan schandpaal
23 klanten bekennen in loverboyzaak Valkenburg
Overzicht
Advertentie
Unieke overzichtstentoonstelling 50 Jaar Thielen wegens groot succes verlengd!

De tentoonstelling 50 Jaar Thielen - De ogen van de meester in het Limburgs Museum en de inleidende tentoonstelling 50 Jaar Thielen – Schetsen en tekeningen in Museum van Bommel van Dam zijn vanwege succes verlengd tot en met 10 juni. De belangstelling voor de grootse schilderwerken en de schetsen van Evert Thielen is overweldigend - inmiddels staat de teller al op 50.000 bezoekers. Dit is een verzesvoudiging van de bezoekersaantallen ten opzichte van vorig jaar.

Bekijk de tentoonstelling hier
Advertentie
IKEA feliciteert alle ouders met een nieuw wonder!

Is er bij jou in de familie in 2018 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan tussen 15 april en 5 mei een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

IKEA feliciteert in ieder geval alle trotse ouders met de geboorte van een nieuw wonder!

alles over de babyfoto-actie van 1Limburg
Nomineer iemand voor een Limburgs Lintje
Uitgelicht
Wie verdient een Limburgs Lintje?

Welke Limburger verdient zo’n lintje en waarom? Wie heeft er altijd een luisterend oor, wie past er vaak op de kinderen, wie zet koffie voor de hele vereniging?

Het zou ons behagen wanneer je hem of haar nomineert. Wie weet komen wij dan die dag een Limburgs Lintje brengen. Live op L1 Radio!

Nomineer iemand voor het Limburgs Lintje
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden

Meest gelezen