Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Advocaat loverboy: meisje had hotelseks uit vrije wil

Geplaatst opmaandag 26 januari 2015 - 13:04

Het 16-jarig meisje uit Heerlen dat tegen betaling seks had met zeker 80 mannen in Valkenburg, deed dat uit vrije wil en op eigen initiatief.

Dat zegt Arthur Vonken, de advocaat van Armin A. Die wordt ervan verdacht het meisje eind september/begin oktober aangeboden te hebben.

Hem wordt mensenhandel ten laste gelegd, en ook het aanzetten tot prostitutie en het onttrekken van een minderjarige aan het wettig gezag. Volgens Vonken heeft het meisje in eerste instantie verklaard alles vrijwillig te hebben gedaan.

Verklaring gewijzigd
Wél hielp Armin haar bij het plaatsen van een advertentie, en was hij aanwezig vanwege haar veiligheid. Onder druk van onder anderen haar ouders heeft het meisje haar verklaring later gewijzigd, zegt Vonken.

Appartement hotel Botterweck
De seks zou hebben plaatsgevonden in één van de appartementen die verhuurd worden door hotel Botterweck in het centrum van Valkenburg. De eigenares laat via haar advocaat weten dat ze erg geschrokken is van de zaak. De advocaat benadrukt dat het appartement een eigen ingang heeft, die buiten het zicht van het hotelpersoneel ligt.

Lees ook:
- Niet 50, maar 80 mannen hadden seks met 16-jarig meisje
- Gebruikte condooms verraden mannen na seks met 16-jarige

L1
L1
Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Seksschandaal Valkenburg: mannen melden zich bij advocaat
Telegraaf-verslaggever uit hotel in Valkenburg gekegeld
OM nagelt mannen in loverboyzaak bewust aan schandpaal
23 klanten bekennen in loverboyzaak Valkenburg
Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen