Overslaan en naar de inhoud gaan

Advocaat: 'Jos Brech binnen twee dagen in Nederland'

Geplaatst opdinsdag 28 augustus 2018 - 17:31

Jos Brech, de hoofdverdachte in de zaak Nicky Verstappen, zal binnen twee dagen al in Nederland zijn.

Dat zegt Iñigo Cobo Martínez tegen het AD.

Vliegtuig
Volgens de advocaat heeft de verdachte uit Simpelveld ingestemd met de uitlevering. "Ik heb deze week twee van deze Europese verzoeken om aanhouding behandeld, net als die van Brech", zegt de advocaat tegen de krant. "Dat is veel sneller dan een uitzetting. Soms zijn er problemen met de reis of de verdachte en kan de politie de rechtbank om tien dagen extra tijd vragen, maar dat is in dit geval niet gebeurd. Binnen twee dagen zit Brech in het vliegtuig naar Nederland."

Lees ook: 'Uitlevering Jos Brech pas als agenten er zijn'

Verdacht
Brech wordt sinds maandag officieel verdacht van de moord op Nicky Verstappen. Zijn advocaat wil niks kwijt of Brech iets heeft verteld over hetgeen waarvan hij verdacht wordt en of hij wist van de zoektocht naar hem.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen