Overslaan en naar de inhoud gaan

Advocaat Bandidos verbolgen over uitlekken vechtbeelden

Geplaatst opvrijdag 18 maart 2016 - 17:29

De advocaat van motorclub Bandidos, Gitte Stevens, is verbolgen over het uitlekken van de beelden van de vechtpartij in Sittard in mei vorig jaar.

Een aantal Bandidos ging daar bij café Dug-Out op de vuist met leden van de Red Devils, een rivaliserende motorbende, gelieerd aan de Hells Angels.

Lees ook: Heftige bewakingsbeelden van vechtpartij motorbendes

Beelden gelekt
Bewakingsbeelden van die vechtpartij kwamen vrijdagochtend op straat te liggen, via De Telegraaf. Naar eigen zeggen heeft advocaat Stevens al een aantal telefoontjes gehad van clienten die herkenbaar op de beelden van TelegraafTV staan.

'Niks spannends'
De advocaat van Bandidos-president Harrie Ramakers, Leon van Kleef, vindt het niet zo erg dat de beelden zijn uitgelekt. Volgens hem is er niks spannends op de beelden te zien, en mag iedereen dat zelf beoordelen.

Bandidos-dossier
De vechtpartij in Sittard, waarbij ook geschoten is, is onderdeel van het het grote Bandidos-dossier. De bewakingsbeelden die vrijdag uitlekten zitten ook in dat dossier.

Bikercafé
De strafzaak tegen de Bandidos, die ondermeer verdacht worden van wapen- en drugshandel, en dus het geweld bij het Sittardse bikercafe, gaat waarschijnlijk verder in juni.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?
Dat regelen we voor je. Klik hier.
Actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang gratis de digitale krant!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Bandido 'verwisseld met een ander'
Bandido Marco H. mag zoon toch zien
België tipte politie over drugslijn Bandidos
Bandido Marco H.: kiezen tussen cel en zoon
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen