Overslaan en naar de inhoud gaan

Advocaat Bandidos verbolgen over uitlekken vechtbeelden

Geplaatst opvrijdag 18 maart 2016 - 17:29

De advocaat van motorclub Bandidos, Gitte Stevens, is verbolgen over het uitlekken van de beelden van de vechtpartij in Sittard in mei vorig jaar.

Een aantal Bandidos ging daar bij café Dug-Out op de vuist met leden van de Red Devils, een rivaliserende motorbende, gelieerd aan de Hells Angels.

Lees ook: Heftige bewakingsbeelden van vechtpartij motorbendes

Beelden gelekt
Bewakingsbeelden van die vechtpartij kwamen vrijdagochtend op straat te liggen, via De Telegraaf. Naar eigen zeggen heeft advocaat Stevens al een aantal telefoontjes gehad van clienten die herkenbaar op de beelden van TelegraafTV staan.

'Niks spannends'
De advocaat van Bandidos-president Harrie Ramakers, Leon van Kleef, vindt het niet zo erg dat de beelden zijn uitgelekt. Volgens hem is er niks spannends op de beelden te zien, en mag iedereen dat zelf beoordelen.

Bandidos-dossier
De vechtpartij in Sittard, waarbij ook geschoten is, is onderdeel van het het grote Bandidos-dossier. De bewakingsbeelden die vrijdag uitlekten zitten ook in dat dossier.

Bikercafé
De strafzaak tegen de Bandidos, die ondermeer verdacht worden van wapen- en drugshandel, en dus het geweld bij het Sittardse bikercafe, gaat waarschijnlijk verder in juni.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?
Dat regelen we voor je. Klik hier.
Actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang gratis de digitale krant!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Bandido 'verwisseld met een ander'
Bandido Marco H. mag zoon toch zien
België tipte politie over drugslijn Bandidos
Bandido Marco H.: kiezen tussen cel en zoon
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen