Overslaan en naar de inhoud gaan

Adverteren

Bereik uw doelgroep optimaal

Met ruim 10 miljoen bezoeken per maand is 1Limburg het grootste online nieuwsplatform in Limburg. De app en website van 1Limburg brengen alle actualiteiten op het gebied van nieuws en sport in Limburg snel en betrouwbaar. Altijd en overal beschikbaar en up to date. Voor u als adverteerder een uniek platform om gericht uw klanten te bereiken.

1Limburg biedt een aantal unieke mogelijkheden t.a.v. bannering, video-advertenties, advertorials, pre-rolls, etc. waarmee u gegarandeerd zichtbaar uw doelgroep bereikt. Is uw doelgroep geïnteresseerd in een specifiek onderwerp of regio? 1Limburg biedt diverse targetingmogelijkheden, waardoor uw uiting precies bij uw doelgroep zichtbaar is. Kortom, met 1Limburg bereikt u uw doelgroep optimaal!

Afhankelijk van uw communicatiedoelstelling en budget heeft u de keuze uit een aantal aantrekkelijke pakketten. Onze media-adviseurs gaan graag met u in overleg om een zo’n effectief mogelijke campagne op te zetten. Indien gewenst is uiteraard een koppeling met de inzet van de overige media van L1 mogelijk. Wij adviseren u graag!
Meer weten over adverteren op 1Limburg? Onze media-adviseurs informeren u graag vrijblijvend.

L1 Reclame
Ambyerstraat Zuid 77b
6226 AW Maastricht
Tel.: 043-8506060
reclame@L1.nl

Bekijk meer over reclame op L1.nl of kom in contact met één van onze media-adviseurs.