Overslaan en naar de inhoud gaan

Advertenties FIOD leveren tips op over omkoping

Geplaatst opdonderdag 28 januari 2016 - 22:34

De krantenadvertenties waarin opsporingsdienst FIOD tipgevers zocht, hebben een aantal meldingen over omkopingspraktijken in de bouw- en vastgoedsector opgeleverd.

Een FIOD-woordvoerder bevestigt de meldingen tegenover Dagblad De Limburger, maar wil niets kwijt over hoeveelheid en inhoud.

Anonieme brief
De Fiscale Inlichtingen- en Opsporingsdienst plaatste november vorig jaar een advertentie in onder meer de Limburgse kranten. Aanleiding was een bij de FIOD in Limburg binnengekomen anonieme brief over grootschalige omkooppraktijken in de bouw- en vastgoedsector.

Misstanden
De brief bevatte volgens de FIOD ‘gedetailleerde omschrijvingen over misstanden’. De briefschrijver zelf had het over een affaire van ongekende omvang en meldde het bestaan van cd’s met gecodeerde informatie.

Meer hierover in de krant van vrijdag.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?

Dat regelen we voor je. Klik hier.

Tijdelijke actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang de digitale krant gratis!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

FIOD speurt naar 'grootste bouwfraude ooit' in Limburg
Ambtenaar verdacht van aannemen steekpenningen
Samenzwering justitie en steigerbouwer: 'Bijzonder'
FIOD-inval in Maastricht om grote btw-fraude
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen