Overslaan en naar de inhoud gaan

Adrie Koster opgestapt bij Jong Oranje

Geplaatst opdonderdag 23 oktober 2014 - 20:17

Adrie Koster is opgestapt als bondscoach van Jong Oranje.

De coach heeft zijn conclusies getrokken uit de mislukte EK-kwalificatiecampagne van de nationale beloftenploeg. De jonge formatie greep naast een ticket voor het EK 2015 na een verloren play-off met Jong Portugal.

Koster selecteerde onder anderen de Limburgers Guus Hupperts, Jorrit Hendrix en Joshua Brenet.

Verantwoordelijkheid
"De resultaten zijn natuurlijk heel teleurstellend geweest", meldde Koster donderdag in een persbericht van de KNVB. "We wilden met z'n allen heel graag naar het EK en dan is het doodzonde als dat niet lukt. En uiteindelijk ben ik daar verantwoordelijk voor, daar loop ik niet voor weg."

De oud speler van Roda JC Kerkrade volgde in juni Albert Stuivenberg op als bondscoach van Jong Oranje.

Remy Reynierse
De taken van Koster worden voorlopig overgenomen door voormalig VVV-speler en trainer Remy Reynierse. Reynierse is nu coach van de Beloften, het team dat onder Jong Oranje staat.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Hupperts en Hendrix verliezen met Jong Oranje
Brenet en Hendrix bij Jong Oranje
Jong Oranje bereidt zich voor op Portugal
Jorrit Hendrix wil naar EK met Jong Oranje
EK ver weg voor Jong Oranje
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen