51524044_ORANGE_PICTURES

Coach Jurgen Streppel verlengt contract bij Roda JC tot 2024

Roda JC Kerkrade en hoofdtrainer Jurgen Streppel gaan twee jaar langer met elkaar door, tot de zomer van 2024. Daarnaast heeft Roda de komst van algemeen directeur Jordens Peters en assistent-trainer Adrie Bogers definitief beklonken.

Parkstad Limburg Stadion Roda JC stock
Roda JC vult trainersstaf aan, nieuwe directeur op komst

Roda JC voegt Adrie Bogers als assistent-trainer aan de technische staf van het eerste elftal toe en hoopt snel Jordens Peters te presenteren als nieuwe algemeen directeur.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten