Adoptie graf Raayland College (22 jul 2021)

Raayland College adopteert graf Engelse militair

Het Raayland College heeft een graf geadopteerd op de Militaire Erebegraafplaats van het Gemenebest in Venray. Het gaat om de Engelse militair Sydney Howard Underwood.

Deborah Hageman
Deborah is de dupe van misstanden in adoptiewereld

Deborah Hageman uit Landgraaf is geadopteerd en heeft grote moeite om achter haar ware identiteit te komen omdat officiƫle documenten van de adoptie vervalst blijken.

Schaap, voeren, dieren verzorgen, kinderboerderij
Tientallen adoptieouders voor dieren kinderboerderij

De dieren van kinderboerderij Schutterspark in Brunssum hebben sinds maandag 96 adoptieouders. Vrijdag startte het dierenpark met een adoptieplan om geld in te zamelen tijdens de coronacrisis.

Weesplanten plantenasiel Sittard
Nieuwe kans voor weesplanten

Planten verdienen volgens Marianne Douven uit Sittard genoeg aandacht, net als dieren en mensen. Daarom heeft ze onlangs een plantenasiel geopend.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten