Overslaan en naar de inhoud gaan

ADO 'kijkt nog' naar verhuurde Havekotte en Bakker

Geplaatst opdinsdag 30 maart 2021 - 18:14

MVV-doelman Mike Havekotte en Roda JC-verdediger Danny Bakker hebben hun contract bij ADO Den Haag opgezegd zien worden.

De Hagenaars verhuren de spelers aan de Limburgse Keuken Kampioen Divisie-clubs. Het besluit van ADO maakt het aannemelijker dat MVV en Roda de spelers definitief kunnen vastleggen.

Kijken
ADO was conform de cao voor betaald voetbalclubs verplicht Havekotte en Bakker vóór 1 april duidelijkheid over hun aflopende contract te verschaffen. ADO voegt daar wel aan toe dat nog gekeken wordt of zij in aanmerking komen voor een langer verblijf.

'De formele opzegging van een contract hoeft dus niet direct het einde van de samenwerking te betekenen', zegt de Eredivisie-hekkensluiter op de eigen website.

Onder de lat
Havekotte begon het seizoen als tweede doelman bij MVV, maar is sinds de tiende speelronde de eerste keus onder de Maastrichtse lat. In vier van de laatste zes duels incasseerde de keeper van de Sterrendragers geen enkel tegendoelpunt.

Vaste waarde
Bakker verkaste begin oktober, na 183 duels voor ADO gespeeld te hebben, op huurbasis naar Roda JC, omdat hij in de Hofstad geen perspectief op speeltijd had. Bij Roda is hij dit seizoen een vaste waarde in het elftal, eerst als middenvelder en inmiddels als centrale verdediger.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen