Giorgos Giakoumakis verzilvert met een strafschop zijn eerste doelpunt van de avond

Giakoumakis knalt VVV-Venlo met vierklapper voorbij ADO

Giorgos Giakoumakis maakte woensdagavond met vier doelpunten tegen ADO Den Haag zijn gouden status waar en helpt VVV-Venlo aan drie kostbare punten: 1- 4.

Danny Bakker Roda JC Kerkrade
Roda JC haalt met Bakker gewenste linkspoot binnen

Danny Bakker speelt de rest van het voetbalseizoen voor Roda JC Kerkrade. De Koempelclub huurt de middenvelder van ADO Den Haag.

VVV Venlo - ADO Den Haag Evert Linthorst
Invaller Philipp nekt VVV-Venlo in slotminuut

VVV-Venlo heeft zaterdagavond in een lege Koel met 1-2 verloren van ADO Den Haag. Het winnende doelpunt viel in de slotminuut.

mvvado
Video: Incompleet MVV houdt ADO Den Haag in toom

MVV wist zaterdag de rug recht te houden tegen ADO Den Haag. Scoren deden de Maastrichtenaren niet, maar aan de overkant lieten de Hagenaars het netje eveneens niet bollen.

Roda JC - SV Meerssen (31 jul 2020)
Roda JC verliest van Meerssen, MVV gelijk tegen ADO

Bij oefenwedstrijden op weg naar het nieuwe voetbalseizoen hebben Roda JC en MVV in eigen stadion wisselende resultaten geboekt.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV