Adnan Ugur Fortuna Sittard

Fortuna stalt Adnan Ugur bij Turkse middenmoter

Fortuna Sittard verhuurt middenvelder Adnan Ugur de rest van dit seizoen aan Fatih Karagümrük, een middenmotor op het hoogste niveau in Turkije.

Fortuna actief op de transfermarkt: tweede talent tekent

Fortuna Sittard toont zich vrijdag slagvaardig op de transfermarkt. Nadat eerder verdediger Patrik Raitanen (18) al werd gepresenteerd, volgde later op de middag de Belgische middenvelder Adnan Ugur (17).

Fortuna Sittard slaat toe en hengelt talent binnen

Fortuna Sittard heeft zich voor het eerst laten gelden op de transfermarkt. De club heeft zich versterkt met de Finse verdediger Patrik Raitanen (18).

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten