Overslaan en naar de inhoud gaan

Adele knuffelt doodzieke vrouw uit Born

Geplaatst opwoensdag 15 juni 2016 - 10:36

Voor Yvonne Spetgens ging maandagavond een droom in vervulling. De ernstige zieke vrouw uit Born kreeg tijdens een concert in Antwerpen een knuffel van niemand minder dan Adele.

De 40-jarige vrouw lijdt al 25 jaar aan een spijsverteringsziekte met zeer ernstige complicaties.

Concert
Pas op maandagmiddag kreeg Spetgens toestemming van haar behandelend arts om het concert te bezoeken. Mede dankzij de Stichting Wensulance in Landgraaf slaagde de vrouw uit Born erin om het concert toch bij te wonen.

Een uitgebreide reactie van de doodzieke Spetgens lees je hier.

Knuffel
En na het vierde nummer van de avond was er dan die knuffel. "I want to go to that lovely lady", riep de Britse superster waarna ze de op een brancard genietende Spetgens omhelsde. "Ze pakte me vast, nam ook echt de tijd voor me, fluisterde me toe: 'Take care' en: 'It will get allright' en gaf me een knuffel die ook echt heel goed voelde en oprecht was", aldus de dolblije Spetgens.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Jules betaalt 1750 euro voor concert Adele, maar gaat niet
Ebola-arts Corine Kooyman weer naar Sierra Leone
Nieuwe inzichten dankzij onderzoek naar mijnwerkerslong
Schurft bij patiënt en personeel VieCuri-ziekenhuis Venlo
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen