Overslaan en naar de inhoud gaan

Adele knuffelt doodzieke vrouw uit Born

Geplaatst opwoensdag 15 juni 2016 - 10:36

Voor Yvonne Spetgens ging maandagavond een droom in vervulling. De ernstige zieke vrouw uit Born kreeg tijdens een concert in Antwerpen een knuffel van niemand minder dan Adele.

De 40-jarige vrouw lijdt al 25 jaar aan een spijsverteringsziekte met zeer ernstige complicaties.

Concert
Pas op maandagmiddag kreeg Spetgens toestemming van haar behandelend arts om het concert te bezoeken. Mede dankzij de Stichting Wensulance in Landgraaf slaagde de vrouw uit Born erin om het concert toch bij te wonen.

Een uitgebreide reactie van de doodzieke Spetgens lees je hier.

Knuffel
En na het vierde nummer van de avond was er dan die knuffel. "I want to go to that lovely lady", riep de Britse superster waarna ze de op een brancard genietende Spetgens omhelsde. "Ze pakte me vast, nam ook echt de tijd voor me, fluisterde me toe: 'Take care' en: 'It will get allright' en gaf me een knuffel die ook echt heel goed voelde en oprecht was", aldus de dolblije Spetgens.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Jules betaalt 1750 euro voor concert Adele, maar gaat niet
Ebola-arts Corine Kooyman weer naar Sierra Leone
Nieuwe inzichten dankzij onderzoek naar mijnwerkerslong
Schurft bij patiënt en personeel VieCuri-ziekenhuis Venlo
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen